Iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk en als je vraagt hoe het gaat is het antwoord: "Moe".

We zijn allemaal wel eens moe, zeker na een lange, grauwe en grijze winter. We zijn aan voorjaar toe! Je hoofd signaleert de eerste lentezon en het eerste groen aan de bomen, maar je lijf wil nog niet.

Een massage met etherische olie van sweet orange en mandarijn geeft je een lekkere energieboost waarmee ook je lichaam klaar is voor de lente.

In de voorjaarsmaanden kun je deze massage uitproberen bij Praktijk Esta Vida voor slechts €.20,00. 

Soms is er echter meer aan de hand en ben je meer dan lichamelijk moe. Dan heb je allerlei lichamelijke klachten en ben je "moe in je hoofd". 

Kinesiologie kan je dan helpen om weer in balans te komen en de rust in je hoofd en lijf terug te laten keren.Het is een therapeutische manier van werken waarbij gebruik wordt gemaakt van spiertesten.

Kinesiologie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het hoe en waarom van haar/zijn lichamelijke klachten of geestelijke onbalans. Een herstelde balans maakt dat je je al beter voelt, ook al ben je medisch gezien nog ziek.

Indien je aanvullend verzekerd bent worden deze behandelingen (deels) vergoed.

Voor meer informatie over massages of kinesiologie: bel 06-2365 2769, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op de website www.praktijkestavida.com

 

 

Deel deze pagina...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn